PORTOFOLIU DE LUCRARI DE 500 MILIOANE EURO SI PERSPECTIVE POZITIVE

PORTOFOLIU DE LUCRARI DE 500 MILIOANE EURO SI PERSPECTIVE POZITIVE

În primele luni din 2024, activitatea de construcții a companiei Bog’Art a evoluat conform planului de business stabilit la sfârșitul anului trecut. Toate etapele proiectelor planificate au fost finalizate la timp și în limitele bugetelor, ilustrând o coordonare și o execuție excelente din partea echipei.

Pentru viitorul apropiat, conducerea companiei își propune o implicare intensivă în licitațiile publice din cele trei sectoare de business principale: construcții civile, infrastructură și edilitare. Accentul va fi pus pe contractarea de noi proiecte și dezvoltarea de parteneriate solide.

În acest cadru, Bog’Art face investiții semnificative în dezvoltarea sustenabilă a companiei, concentrându-se pe îmbunătățirea oamenilor și a culturii organizaționale, optimizarea proceselor și procedurilor operaționale, precum și implementarea tehnologiilor noi în domeniul construcțiilor.

Mai multe detalii despre activitatea Bog’Art din ultimul an, împreună cu planurile pentru perioada viitoare, sunt prezentate în interviul acordat de către Sorin Greu, Director General Bog’Art, pentru revista Agenda Construcțiilor.

https://www.agendaconstructiilor.ro/files/antreprenori-dezvoltatori/bogart-portofoliu-de-lucrari-de-500-milioane-euro-si-perspective-pozitive.html

Share post: