LUCRĂRILE LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL SIBIU S-AU FINALIZAT

LUCRĂRILE LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL SIBIU S-AU FINALIZAT

Finalizarea cu succes a proiectului de Extindere și Modernizare a Aeroportului Internațional Sibiu reprezintă un moment deosebit pentru industria construcțiilor și infrastructurii în România.

Bog’Art și Con-A (lider de asociere) au fost parteneri esențiali în aceast proiect, coordonând activitățile de construcție și instalare, contribuind astfel la transformarea aeroportului într-un hub modern și funcțional. Lucrările au presupus extindererea terminalului de la 6.200 de mp, la 22.400 de mp, creșterea numărului porților de îmbarcare de la cinci la șapte, dublarea numărului de filtre de securitate de la trei la șase și creșterea numărului de ghișee de check-în de la opt la 21 (din care șapte sunt automate). În paralel, compania UTI Construction and Facility Management a fost responsabilă de implementarea tehnologiilor aeroportuare avansate, asigurând integrarea unor soluții moderne pentru optimizarea fluxurilor de pasageri, securitate și eficiență operațională.

Colaborarea strânsă dintre Bog’Art, Con-A și UTI a evidențiat nu doar calitatea lucrărilor, ci și capacitatea remarcabilă de a finaliza proiectul la timp, într-un interval de doar 13 luni de la eliberarea autorizației de construcție. Această deosebită realizare reflectă profesionalismul, eficiența și abilitatea partenerilor implicați de a livra proiecte complexe la standarde înalte, într-un mod prompt și responsabil.

Descoperă mai multe informații aici: https://shorturl.at/sFQT7

Share post: