BOG’ART A PRIMIT CERTIFICAREA „BEST MANAGED COMPANY”

BOG’ART A PRIMIT CERTIFICAREA „BEST MANAGED COMPANY”

Bog’Art a obținut prestigioasa certificare „Best Managed Company”, remarcându-se printre peste o sută de companii locale care au intrat în program.

Programul Best Managed Company, inițiat de Deloitte, a adunat peste 100 de participanți și doar 40 de companii au avansat cu succes în etapa urmatoare, participând la ateliere și interviuri facilitate de diverse echipe de experți din industrie. Procesul de evaluare s-a concentrat pe patru piloni esențiali: strategie, cultură și angajament, inovație și resurse, respectiv guvernanță și aspecte financiare. La finalul ediției din 2023, 17 companii, inclusiv Bog’Art, au fost onorate cu certificarea „Best Managed Company”.

Certificarea „Best Managed Company” reprezintă o confirmare suplimentară a angajamentului continuu al Bog’Art față de excelență, inovație și guvernare eficientă. Fiind cea mai renumită companie de construcții din România, Bog’Art stabilește un reper pentru cele mai bune practici, iar prin această prestigioasă acreditare își consolidează poziția de companie de top în peisajul afacerilor locale.

Citiți întregul articol aici: https://www.zf.ro/eveniment/deloitte-best-managed-companies-constructorul-roman-bog-art-se-22237884

Share post: