ÎNCEP LUCRĂRILE LA NOUA PISTĂ DE DECOLARE-ATERIZARE DE LA BAZA AERIANĂ 57 MIHAIL KOGĂLNICEANU

ÎNCEP LUCRĂRILE LA NOUA PISTĂ DE DECOLARE-ATERIZARE DE LA BAZA AERIANĂ 57 MIHAIL KOGĂLNICEANU

Pe 11 iunie 2024, am marcat un moment istoric: inaugurarea oficială a construcției noii piste de decolare-aterizare la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu, primul proiect militar de acest tip din România începând cu anul 1990.

Noua pistă face parte dintr-un amplu proiect de extindere a bazei militare și este special concepută pentru a susține decolările în tandem ale avioanelor de vânătoare, dar suportă și trafic greu, precum aeronave de transport de mari dimensiuni.

Bog’Art, alături de partenerii noștri ADURO (lider de asociere) și STRABAG, este onorată să joace un rol pivotal în consolidarea capacităților Bazei Aeriene Mihail Kogălniceanu și în susținerea infrastructurii naționale de apărare. Suntem dedicați să promovăm o cultură a inovației și colaborării, uniți în atingerea excelenței.

Cu experiența noastră de peste 30 de ani în proiecte de construcții de mari dimensiuni și cu expertiza partenerilor noștri, suntem bine pregătiți să depășim provocările acestui proiect ambițios și determinați să satisfacem toate așteptările beneficiarului.Share post: