BOGDAN DOICESCU, DIRECTOR DE DEZVOLTARE ȘI CEO AL GRUPULUI BOG’ART, A PARTICIPAT CA SPEAKER ÎN CADRUL RECONSTRUCT FORUM 2023

BOGDAN DOICESCU, DIRECTOR DE DEZVOLTARE ȘI CEO AL GRUPULUI BOG’ART, A PARTICIPAT CA SPEAKER ÎN CADRUL RECONSTRUCT FORUM 2023

Primul panel din cadrul reConstruct Forum 2023 – Provocările celor care construiesc, a reunit unele dintre cele mai proeminente figuri din industria construcțiilor. Printre aceștia s-au numărat Bogdan Doicescu, Director de dezvoltare și CEO al Grupului Bog’Art, Oană Bădărău, Partener și Coordonator Drept Imobiliar la PeliPartners, Mauricio Mesa Gomez, Director General Cordia România & Spania, și Stelian Bujduveanu, Viceprimarul Municipiului București.

Vorbitorii și-au împărtășit cunoștințele despre provocările cu care se confruntă constructorii pe piața actuală și despre cum le pot depăși. Aprovizionarea cu materiale de construcție a fost grav afectată de pandemie și de conflictul în curs din Ucraina. Restricțiile de circulație au îngreunat pentru dezvoltatori obținerea materialelor necesare, în timp ce problemele de urbanism au cauzat noi întârzieri. În plus, deficitul de forță de muncă calificată a făcut din ce în ce mai dificilă finalizarea proiectelor la timp și în limita bugetului. În ciuda acestor provocări, dezvoltatorii găsesc modalități de a se adapta și de a depăși aceste obstacole, adesea prin aprovizionarea cu materiale de la furnizori alternativi sau prin utilizarea noilor tehnologii pentru a eficientiza procesele de construcție.


A fost o discuție valoroasă care a făcut lumină asupra stării actuale a industriei și a ceea ce urmează pentru cei implicați în ea.

Mai multe detalii aici: rb.gy/1pnz4

Share post: