Bog’Art și HOSPICE Casa Sperantei by Real Racing – un parteneriat pentru excelență

Bog’Art și HOSPICE Casa Sperantei by Real Racing – un parteneriat pentru excelență

Cine este Jerome France?

Jérôme FRANCE – Antreprenor implicat în CCIFER, CCEF și CEO al Emi SA, este, de asemenea, unul dintre cei mai talentați piloți care participă la campionatul României de Super Raliuri, cunoscut pentru determinarea și abilitățile sale excepționale de conducere.

După o copilărie petrecută într-o familie în care cursele de mașini făcea parte din viața lui de zi cu zi, asistându-și părinții în cursele de raliuri, Jerome a început să concureze în competițiile Hillclimb când avea 18 ani. A participat la câteva curse în primul an și un sezon întreg în anul următor, când a și câștigat campionatul francez de juniori, demonstrându-și abilitățile și pasiunea pentru acest sport. Deși era o stea în devenire și toți ochii erau ațintiți asupra lui, a decis la momentul respectiv să-și prioritizeze familia și afacerile din România.

În ciuda faptului că s-a îndepărtat de competițiile de raliuri, dragostea lui Jerome pentru curse nu a dispărut niciodată și a continuat să o urmărească îndeaproape, participând ocazional la câte o cursă cu o mașină închiriată la început și cu propria sa Formula Renault mai târziu. Acest lucru l-a făcut pe Jerome să cadă într-o rutină, iar virusul curselor l-a prins iar. Drept urmare, a continuat să practice și să concureze, iar rezultatele sale s-au îmbunătățit constant, cursă după cursă.

 

Cum a luat naștere HOSPICE Casa Sperantei by Real Racing?

Fiind perfecționist, în 2021 Jerome și-a cumpărat o mașină nouă, construită de la zero, și i-a convins pe Didier Balcaen, fondator și CEO la Speedwell, și pe Claudiu Popa, tânăr pilot, să formeze o echipă și să concureze împreună la diferite curse de Super Raliuri.

Mai mult, ei au decis să includă practici ESG în echipa lor și, în acest sens, s-au asociat și au numit echipa lor HOSPICE Casa Speranța by Real Racing, oferind acestor două companii expunere, sprijin și sponsorizări, ajutând tinerii adolescenți să-și descopere și să-și urmeze pasiunea pentru curse.

 

ESG spre performanță

În calitate de promotor al practicilor durabile, Jerome a căutat alternative ecologice și și-a transformat mașina pentru a folosi biocarburanți fără petrol, rezultând o reducere cu 75% a emisiilor de CO2, fiind primul din România care a implementat acest lucru.

Cu mașina pe biocarburanți fără petrol, Jerome a câștigat cursă după cursă, demonstrând că există compatibilitate între ESG și performanță, fiind un model pentru societate și companii, având totodată un impact pozitiv asupra mediului.

Anul acesta echipa lui Jerome a decis să participe la Super Rally – 6 curse și la campionatul de Hillclimb Master Championship – 5 curse. În acest sens, Jerome și-a cumpărat o mașină mai mare, la nivel european, tot pe biocarburanți, și până acum a batut toate recordurile și a câștigat toate cursele pe care le-ar fi putut câștiga, demonstrând încă o dată că soluțiile sustenabile pot aduce performanță.

 

Valorile care ghidează echipa

Călătoria lui Jerome servește ca o reamintire a faptului că succesul nu depinde doar de talent sau de abilitățile naturale, ci mai degrabă de efortul și angajamentul consecvent depus în perfecționarea abilităților. Combinând munca, analiza atentă a punctelor forte și slabe și dedicarea neclintită pentru îmbunătățire, toată lumea își poate reaprinde pasiunile și obține rezultate remarcabile. Cheia constă în recunoașterea relației simbiotice dintre aceste elemente și valorificarea puterii lor.

Indiferent de provocări, trebuie să fii un perfecționist care se străduiește să depășească așteptările. În fiecare zi, străduiți-vă să vă depășiți limitele și să vă îmbunătățiți abilitățile. Fiecare companie și organizație ar trebui să se străduiască să ofere rezultate excepționale și să depășească așteptările clienților, angajaților, partenerilor săi.

Precizia este crucială. De la șofatul pe teren periculos până la efectuarea de manevre fără cusur, fiecare mișcare a celor mai puternice mașini, fiecare piesă a acestora, trebuie să fie într-un punct exact la un moment exact. Nimeni nu își poate permite să facă o greșeală pentru că ar putea costa vieți. Cursele de Super Raliuri necesită nu numai îndemânare și expertiză, ci și concentrare intensă. Necesită conștientizarea constantă a mediului înconjurător și capacitatea de a lua decizii într-o fracțiune de secundă cu cea mai mare acuratețe.

Munca în echipă este esențială. Pilotul este ultimul, dar strategia, pregătirea și munca unei echipe pasionate, dedicate și disciplinate sunt pe primul loc. Strategia echipei se bazează pe analiza atentă a sarcinilor, identificarea obstacolelor potențiale și dezvoltarea de planuri eficiente pentru a le depăși. O echipă pasionată și dedicată aduce, de asemenea, entuziasm și motivație pentru a atinge obiectivele dorite, în timp ce disciplina asigură că toată lumea respectă termenele limită, comunică eficient și rămâne concentrat pe rolurile lor.

O altă valoare critică în cursele de mașini este asumarea riscului. Nu totul este perfect, inclusiv drumurile, vremea și mașinile. Trebuie să fii dispus să-ți asumi riscuri și să profiti la maximum de ceea ce ai, chiar dacă înseamnă să te confrunți cu potențiale provocări sau eșecuri. Asumarea riscurilor ne permite să ne depășim limitele, să învățăm din greșeli și, în cele din urmă, să creștem atât pe plan personal, cât și profesional. Promovează inovația și creează noi oportunități care altfel ar trece neobservate. Cu toate acestea, atingerea unui echilibru între riscurile calculate și comportamentul imprudent este esențială în curse, asigurându-se că riscurile sunt luate cu atenție și evaluarea consecințelor potențiale.

Nu în ultimul rând, pentru echipa lui Jerome, componenta ESG este la fel de importantă ca și celelalte valori menționate mai sus. Aceasta cuprinde aspecte precum impactul mașinii asupra mediului, integrarea membrilor echipei și a partenerilor și aderarea acesteia la practicile etice. Luând în considerare componenta ESG alături de alte valori, Hospice Casa Sperantei by Real Racing își demonstrează angajamentul față de curse responsabile și durabile, soluții ecologice și impact pozitiv asupra mediului.

 

Un parteneriat pentru excelență

Precizia, perfecționismul și munca în echipă sunt valori pe care Bog’Art le împărtășește și le promovează ca cultură corporativă. La Bog’Art, angajații sunt încurajați să depună eforturi pentru a excela în munca lor și să colaboreze eficient cu colegii lor. Această cultură a preciziei și a muncii în echipă nu numai că asigură finalizarea cu succes a proiectelor, ci și stimulează un sentiment de mândrie și satisfacție în rândul angajaților. În plus, Bog’Art recunoaște importanța îmbunătățirii continue și investește în programe de formare pentru a dezvolta în continuare abilitățile și expertiza forței de muncă.

În același timp, Bog’Art recunoaște devotamentul echipei lui Jerome de a depăși granițele curselor clasice, acordând prioritate durabilității mediului, în același mod în care Bog’Art încearcă să fie sustenabil în proiectele sale de construcții. Am implementat diverse practici durabile, cum ar fi utilizarea materialelor reciclate și reducerea deșeurilor, în plus, căutăm în mod activ soluții inovatoare care să reducă la minimum amprenta de carbon și să promoveze sursele de energie regenerabilă.

 

Prin asocierea și susținerea echipei lui Jerome, Bog’Art își propune să demonstreze angajamentul companiei de a promova excelența în construcții, aducând în același timp o contribuție semnificativă la un viitor mai verde. Împreună, ne străduim să fim un exemplu de excelență în practicile sustenabile și să contribuim activ la un viitor mai durabil.

Share post: