BOG’ART PE LISTA SCURTĂ LA GALA CEEQA 2023 – COMPANIA DE CONSTRUCȚII A ANULUI

BOG’ART PE LISTA SCURTĂ LA GALA CEEQA 2023 – COMPANIA DE CONSTRUCȚII A ANULUI

Compania Bog’Art a fost selectată dintr-un număr impresionant de candidați pentru a fi inclusă pe lista scurtă la categoria Compania de construcții a anului, din cadrul Galei CEEQA 2023, ce va avea loc în data de 14 iunie, la Varșovia.

Cu o activitate semnificativă în România, Bog’Art este un puternic concurent la titlu. A Iivrat în 2022 aproape 300.000 de metri pătrați de construcții civile, birouri, rezidențiale, hoteluri, aeroporturi și spitale, atât pentru dezvoltatori regionali eminenți, precum și pentru autoritățile locale.  O zonă de clădiri de birouri din București cu aproape 100.000 mp, în cadrul U Center (două faze) și propriul proiect rezidențial, Art City, cu o suprafață de 19.500 mp. complex cu 141 apartamente, spațiu comercial, și parcare,  sunt doar câteva dintre proiectele livrate cu succes anul trecut. Mai mult, ambele proiecte, au fost certificate BREEAM Excellent, grupul Bog’Art fiind recunoscut pentru practicile sale de construcție durabilă.

Gala CEEQA este principalul loc de întălnire pentru industria imobiliară CEE & SEE și unul dintre cele mai vibrante și frecvente evenimente de afaceri din Europa. Anul acesta sunt peste 450 de candidați din 21 de categorii pentru premiile din industrie pentru investiții imobiliare comerciale.

Mai multe detalii aici: http://www.ceeqa.com/2023/shortlist

Share post: