PROIECTUL REZIDENȚIAL ART PROPERTY CITY OBȚINE CERTIFICAREA BREEAM EXCELLENT

PROIECTUL REZIDENȚIAL ART PROPERTY CITY OBȚINE CERTIFICAREA BREEAM EXCELLENT

Art Property City este un proiect rezidențial contemporan, amplasat în zona de nord a Bucureștiului, executat cu măiestrie de Bog’Art, fiind conceput cu pasiune pentru design, responsabilitate față de construcție și grijă pentru utilizatorii finali.

Apartamentele Art City sunt un mix de unități eficiente, cu priveliști unice și partiții atent studiate, la interior putând fi regăsite specificații tehnice moderne, utilizarea exclusivă a mărcilor de înaltă calitate și un colaj creativ de finisaje elegante. Mai mult, Art City este proiectul rezidențial din România care aduce un concept inovator care încurajează și promovează arta locală și internațională prin intermediul galeriei proprii și a decorului artistic din zonele comune.

Certificarea BREEAM Excellent a proiectului atestă atingerea unor niveluri ridicate de performanță energetică și implementarea de soluții care cresc calitatea locuirii și sustenabilitatea generală a ansamblului. Această distincție demonstrează, în același timp, și angajamentul companiei Bog’Art față de metodele de construcție durabile și dorința noastră de a dezvolta structuri ecologice care să susțină o planetă mai sănătoasă.

Descoperă mai multe informații despre proiectul Art City aici: https://www.artproperty.ro/

Share post: