Portofoliu – în lucru


Portofoliu - în lucru

Expo Business Park

Pentru prima clădire lucrările urmează să fie terminate în lunile următoare, pentru ca chiriașii să se mute. Pentru celelalte două clădiri, structura și fațada sunt finalizate, iar lucrările progresează pentru arhitectură și MEP.

Renault Bucharest Connected

Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea uneia dintre cele mai mari clădiri de birouri din partea de vest a Bucureștiului, construite pentru a fi potrivite pentru Grupul Renault.

Timpuri Noi Square phase 1B

Clădirea este aproape finalizată, lucrările finale sunt în desfășurare.

Unirii View

Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea celei mai înalte clădiri de birouri din centrul Bucureștiului.

Globalworth Campus C

Lucrările de structură progresează, nivelul 8 este finalizat. Între timp, structura de oțel pentru centrul de design este aproape finalizată.

Belvedere Residence phase 2

Pentru cele 3 clădiri rezidențiale care vor finaliza complexul, structura este finalizată și lucrăm în prezent la lucrările de finisare și MEP.

The Bridge phase 2&3

A doua etapă a proiectului The Bridge este finalizată, inclusiv lucrările de amenajare a chiriașilor. Pentru a treia fază, lucrările progresează cu elementele structurale.

Ikea Furniture Store

Structura acestui proiect impresionant este aproape finalizata si am inceput lucrarile de arhitectura, MEP si exterior – politica IKEA nu permite publicarea pozelor din timpul executiei

Scroll Up