BOG’ART ESTE PE LISTA SCURTĂ PENTRU COMPANIA DE CONSTRUCȚII A ANULUI LA GALA CEEQA 2024

BOG’ART ESTE PE LISTA SCURTĂ PENTRU COMPANIA DE CONSTRUCȚII A ANULUI LA GALA CEEQA 2024

Pentru al treilea an consecutiv, Bog’Art a fost inclusă pe lista scurtă pentru Compania de Construcții a Anului la Premiile Galei CEEQA.

Această recunoaștere confirmă eforturile noastre intense, pasiunea și angajamentul companiei pentru excelența continuă în industria construcțiilor din România, reprezentând totodată o apreciere a progresului pe care l-am înregistrat până în prezent.
În 2023, Bog’Art a gestionat cu succes peste 35 de proiecte în desfășurare în întreaga țară, cu o suprafață totală de aproximativ 200.000 mp, incluzând proiecte de birouri, rezidențiale, medicale, aeroportuare, educaționale și de infrastructură.
În sectorul privat, Bog’Art a finalizat construcția clădirii de birouri U Center 2, proiect care acoperă 53.000 mp și a obținut deja certificatul LEED Platinum.
În sectorul public, Bog’Art a demonstrat un impact mai larg asupra industriei prin finalizarea mult așteptatului Aeroport Brașov-Ghimbav și a contribuit la dezvoltarea și extinderea a patru aeroporturi suplimentare din țară – Aeroportul Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare și Tuzla.
În București, Bog’Art a participat la executarea a două proiecte majore de infrastructură – Pasajul suspendat giratorial Berceni și Podul Grant care sunt deschise pentru mii de șoferi în fiecare zi.
Bog’Art a efectuat, de asemenea, proiecte de sănătate pentru Spitalul Sinaia, Blocul Chirurgical de Politraumatologie din cadrul Spitalului Militar din Sibiu și a semnat contractul de execuție pentru Departamentul de Ortopedie și primul Banc de Țesuturi din România în cadrul Spitalului Clinic Colentina.

Gala CEEQA este evenimentul anual de marcă al sectorului imobiliar din Noua Europă, o prezență obligatorie pentru orice profesionist serios pe piața de real estate din CEE sau SEE.

Găsiți mai multe informații aici: https://www.ceeqa.com/2024/shortlist

Share post: