BOGDAN DOICESCU, CEO BOG’ART HOLDING MANAGEMENT, A PARTICIPAT LA ROMANIA CONSTRUCTION FORUM 2024

BOGDAN DOICESCU, CEO BOG’ART HOLDING MANAGEMENT, A PARTICIPAT LA ROMANIA CONSTRUCTION FORUM 2024

Pe 23 aprilie, Bogdan Doicescu, CEO Bog’Art Holding Management, a participat la #RomaniaConstructionForum, găzduit de Property Forum la Hotel Radisson Blu din București. Bogdan a împărtășit informații valoroase despre piața construcțiilor din România în cadrul discuției de la panel-ul CEO roundtable, alături de alte personalități importante din industrie.

Romania Construction Forum a fost la prima sa ediție, un eveniment inovator, conceput pentru a uni vizionari, experți și părți interesate din spectrul construcțiilor pentru a explora cele mai recente progrese, provocări și oportunități din peisajul vibrant al construcțiilor din România.

Evenimentul a avut loc în aceeași zi și în aceeași locație cu Forumul anual Romania ESG 2024 și Spring Networking Party, unde a fost lansată cea de-a patra ediție a topului „ The 50 Most Influential People in Romania’s Real Estate Market”, în cadrul căruia a fost inclus și Bogdan Doicescu.

Găsiți mai multe informații despre eveniment aici: https://www.property-forum.eu/forums/conference-property/romania-construction-forum-2024/2007

Share post: