BOG’ART – PARTENER PRINCIPAL RAD ART FAIR 2024

BOG’ART – PARTENER PRINCIPAL RAD ART FAIR 2024

Bog’Art se angajează pentru al doilea an consecutiv în susținerea artei contemporane și a comunității artistice locale, consolidându-și parteneriatul cu evenimentul RAD ART FAIR 2024.

Ca parte a inițiativei noastre de responsabilitate socială, Bog’Art va oferi suport în construcția infrastructurii expoziționale. Mai mult, prin implicarea activă și sprijinul acordat evenimentului, Bog’Art reiterează angajamentul său ferm față de avansarea și promovarea culturii contemporane în România.

Evenimentul, ajuns la a doua ediție, va avea loc în perioada 16 – 19 Mai, la Caro Hotel București. RAD ART FAIR 2024 va aduce împreună 26 de galerii care vor expune peste 90 de artiști. În afară standurilor expoziționale, în cele 4 zile de eveniment, publicul iubitor de artă se va putea bucura și de cele 3 secțiuni distincte RAD Design, Parcul de Sculptură, și RAD Talks.

Pentru detalii suplimentare despre RAD ART FAIR 2024, precum și pentru a consulta programul complet al evenimentului, vă invităm să accesați link-ul următor: https://radartfair.com/

Share post: